Colantari
Litere volumetrice
Realizarea literelor volumetrice este un proces de fabricare a literelor 3D care ies în relief de la suprafața de așezare. Aceste litere sunt utilizate în mod obișnuit pentru a crea semne și sigle pentru afaceri sau organizații.

Există mai multe metode de realizare a literelor volumetrice, dar cele mai utilizate sunt:

1. Frezarea CNC: Această metodă implică tăierea litelor dintr-un bloc de material cu ajutorul unei mașini CNC. Această metodă este precisă și poate fi utilizată pentru a tăia litere dintr-o gamă largă de materiale, cum ar fi lemnul, plasticul, aluminiul sau oțelul.

2. Imprimarea 3D: Această metodă implică crearea de litere volumetrice prin imprimarea acestora în 3D. Această metodă este utilizată în principal pentru a crea litere din plastic sau alte materiale ușoare.

Indiferent de metoda utilizată, literele volumetrice sunt de obicei finisate cu vopsea sau alte materiale pentru a le oferi un aspect atractiv și pentru a le proteja de deteriorare. Aceste litere pot fi iluminate sau neiluminate și pot fi montate pe perete sau suspendate pentru a crea un efect deosebit.